Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Ved handel hos ATELIERK.DK accepterer du nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler hos ATELIERK.DK.
 
Køb af varer
Ved køb af varer hos ATELIERK.DK skal du udfylde dine personlige informationer såsom navn, adresse og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. email.
 
Sikkerhed
Sikkerheden på ATELIERK.DK er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord er det kun NETS der har adgang til dine data. Hverken Atelier K eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Dine personlige kontaktoplysninger er 100% fortrolige hos ATELIERK.DK, og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.
 
Betaling
På ATELIERK.DK kan du betale med VisaDankort, Mastercard samt American Express.
Benyt kortbetaling til nem og sikker betaling.
Du kan også betale med MobilePay. Vores nummer er 601046.
Send en mail til hello@atelierk.dk, hvis du ønsker at betale med MobilePay.
 
Alle priser på ATELIERK.DK er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.
 
Returret
Der ydes 14 dages fuld returret på varer købt på ATELIERK.DK gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet skal ATELIERK.DK underrettes herom senest 14 dage efter modtagelsen af varerne. Send en mail til hello@atelierk.dk. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Emballage, klistermærker, hangers og lignende må ikke være ødelagt, brudt eller fjernet fra varen. I så fald tages varen ikke retur. Når vi har modtaget og godkendt varen returneres købsbeløbet til den konto, hvor beløbet er trukket. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Ved returnering sendes varerne til
Atelier K
Nedergade 10
5000 Odense C
Medsend venligst kvittering og opgiv navn og ordrenummer, så refunderer vi pengene til den konto de oprindeligt blev trukket fra. Returneringen vil ske indenfor 5 arbejdsdage.
Bemærk at den fysiske butik kan have andre bytte og returbetingelser.
 
Gavereturnering
Hvis du har modtaget en gave købt på ATELIERK.DK og ønsker at returnere varen, kan beløbet kun refunderes til den konto, der har betalt gaven. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Reklamationer
ATELIERK.DK handler under købeloven og under de retningslinjer der er givet af Forbrugerstyrelsen. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra ATELIERK.DK skal påberåbes indenfor 24 timer efter modtagelse. Reklamationer foregår efter købelovens regler. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke fejl, skader eller slitage som skyldes forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid. Ved reklamation, fejl og mangler kontakt hello@atelierk.dk.
 
Forbehold
Vi tager forbehold for eventuelt udsolgte varer, prisændringer samt trykfejl. Vi kontakter dig via e-mail eller telefon, hvis der opstår et problem med din ordre. Sørg for at indtaste en gyldig email adresse og telefonnummer, når du bestiller. Vi forbeholder os ret til at annullere din ordre i tilfælde af prisreguleringer eller manglende lager.
 
Forsendelse
Vi sender alle varer som pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til fragtfirmaet med det samme eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os.
ATELIERK.DK er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.
 
Emaballage
Vi vil gerne sikre en så miljøvenlig e-handel som overhovedet mulig. Vi genbruger derfor, om muligt, papkasser og anden emballage fra vores leverandører. Du kan derfor opleve, at din papkasse har været brugt før. At minimere emballageforbruget giver god mening for os. Det mest miljøvenlige valg er naturligvis afhentning af din bestilling i butikken. Benyt dig gerne heraf, hvis du har muligheden for det.
 
Levering og transport
Du kan vælge at afhente varen i vores fysiske butik, Nedergade 10, 5000 Odense C eller at få den leveret til en pakkeshop i nærheden af din bopæl. Levering foregår med GLS eller DAO. Vi sender varen hurtigst muligt indenfor 1-3 hverdage.
 
Hvor bliver min pakke af?
Hvis din pakke udebliver eller du bliver utålmodig, så kontakt os på mail hello@atelierk.dk. Husk at oplyse dit ordrenummer.
 
Kontaktoplysninger
ATELIER K Nedergade 10 5000 Odense C
hello@atelierk.dk